Dolores O’Riordan, cantant del grup The Cranberries, va morir el passat 15 de gener de 2018 a Londres, i això va obrir una investigació policial que s’ha tancat avui: la cantant va morir accidentalment ofegada a causa de sobredosis d’alcohol.

Resulta que una treballadora de l’hotel londinenc on es quedava Dolores va trobar el seu cos amb pijama i una camiseta de màniga llarga a la banyera, on estava completament submergit davall de l’aigua. A més, a l’habitació van trobar 5 ampolles petites de licor, que probablement van ser les culpables de la sobredosis d’alcohol de l’artista. Això sí, descarten de l’escena qualsevol altra droga que no fos la que prenia per la seva bipolaritat.

A l’informe també es remarca que Dolores va intentar suïcidar-se l’any 2017 amb sobredosis d’alcohol, però que només va arribar a quedar inconscient. De totes maneres, descarten que la seva mort hagués estat intencionada perquè es trobava creant el repertori del nou disc de The Cranberries, i just el dia anterior li havia enviat material nou al seu company de banda Noel Hogan (guitarrista de The Cranberries).

- Publicitat -

Així finalitza el judici declarant la mort accidentada i amb les condolences que ofereix el forense a la família de Dolores O’Riordan.