La banda irlandesa The Cranberries va celebrar el passat 1 de març el 25è aniversari del seu àlbum debut ‘Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?’, i ara han publicat a les seves xarxes socials que estan reeditant aquest mateix treball discogràfic per commemorar aquests anys: “Durant les recents setmanes ens han arribat varies consultes dels mitjans de comunicació demanant-nos si teníem previst alguna cosa per commemorar aquesta fita”.

El disc estarà en format digital i en vinil, i a part del disc també estarà acompanyat de cares B, l’EP debut i demos que van gravar al 1990 com a Cranberry Saw Us. Aquest conjunt es podrà comprar a partir del dia 19 d’octubre. 

El grup també ha comentat que aquesta decisió la van prendre abans de la mort de la seva vocalista Dolores O’Riordan (15 de gener de 2018) i que a més havien pensat publicar un nou àlbum d’estudi per l’any 2019.

- Publicitat -