Després de quasi 15 anys del seu primer concert, Cesc Freixas ja va pel seu setè disc, que vol tindre llest per a començaments de l’any vinent.

Malgrat aquests 15 anys, el cantautor ha reconegut que publicar material i mantenir una carrera musical no és feina fàcil, i molt menys econòmic: “tot i fer 15 anys que trepitjo escenaris, aquest és un projecte musical que viu en una precarietat perenne, com la immensa majoria de grups i solistes d’aquest país”. 

Per aquesta raó, el cantant català ha hagut de recórrer al micromecenatge, que és una inversió de diners per part dels seus seguidors per tal que l’autor pugui portar endavant el seu treball. A més, als seguidors que inverteixin podran comprar el treball discogràfic (entre altres coses) amb anterioritat, a més de contribuir en el treball creatiu de l’artista. 

- Publicitat -

La plataforma escollida pel cantautor per intentar aconseguir la meta de 15.000 € ha sigut Verkami (clica a l’enllaç si vols ajudar al cantant), i, segons ha dit ell mateix, serà el projecte més gran i ambiciós de la seva carrera. 

Sobre el disc només ha volgut revelar que serà molt conceptual i que s’allunya del terreny tan personal al que té acostumats als seus seguidors, amb la intenció d’explorar nous horitzons. També se sap que el productor del disc serà Roger Rodès (també ha produït amb altres artistes com Macaco) i que els arranjaments van a càrrec del guitarrista Víctor Nin.