Cesk Freixas compleix aquest 2024 els 20 anys de carrera musical i ho vol celebrar amb els seus seguidors publicant la cançó “La meva sort” que arribarà el 16 de gener.

“La meva sort és una cançó-resum i una cançó-agraïment. Va néixer amb la voluntat d’encapsular en poc més de tres minuts el sentit original d’escriure cançons, de fer-ho per defensar causes justes i comunes, i volia cantar-ho amb vestit de GRÀCIES, per acompanyar-me al llarg d’aquests 20 anys, i per deixar-me acompanyar-vos en els moments feliços, i també en els que no ho són tant”.

Una gira que finalitzarà la primavera de 2025 i que servirà perquè el cantautor del Penedès es retiri de manera indefinida dels escenaris. El primer d’ells serà el 4 de febrer al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat a les 19 h dins del cicle de concerts del BARNASANTS.

- Publicitat -