Fa poc hi havia rumors sobre un nou tema del cantant de rap Drake, i ja són reals: Ha sortit “Nice for what”, el nou single de l’artista on es pot escoltar també la veu de Lauryn Hill. El tema torna al rap clàssic, apartant-se del gènere trap que s’escolta avui en dia.

La lletra de la cançó comenta la lluita que pateixen moltes dones contemporànies per tal d’arribar a obtenir una certa rellevància a les seves vides i carreres. Però, el fet que ha sorprès positivament és el d’utilitzar dones importants per realitzar el videoclip de la cançó (Karena Evans) i per protagonitzar-lo. Al vídeo es poden veure persones conegudes com ara Olivia Wilde (actriu i model), Rashida Jones (actiu, productora, cantant i escriptora), Zoe Saldana (actriu), Emma Roberts (actriu), Syd (cantautora), Michelle Rodríguez (actriu i model), Issa Rae (actiu, escriptora, directora, productora i creadora de sèries web), Jourdan Dunn (model i actriu), Tracee Ellis Ross (actriu, model, còmica, productora i presentadora televisiva), entre altres actrius, escriptores, guionistes, músics, directores i executives.

- Publicitat -