Estaven sonant molts rumors sobre que el cantant estatunidenc Kanye West estava preparant un disc per al 2018 però el que ningú s’imaginava és que ho faria per partida doble.

El primer disc, que comptarà amb 7 cançons en solitari, es presentarà l’1 de juny. El segon, el qual farà en la completa col·laboració de Kid Cudi, sortirà una setmana després, el 8 de juny. Fins al moment podem saber que aquest segon disc no sortirà amb el nom de Kayne West i Kid Cudy, sinó que tots dos cantants han decidit crear un nom alternatiu per a la col·laboració: Kids See Ghost. Això significa que després del disc The Life Of Paolo del 2016 i un cop s’han solucionat els problemes mentals que ha anat arrossegant des de llavors ha arribat el moment per a Kanye West de tornar i fer-ho per la porta gran.

- Publicitat -