Malgrat que encara no hi hagi res assegurat, tot apunta al fet que la reunió de la banda original arribarà pròximament. L’últim drama va ser sobre qui ocuparia el lloc de la baixista d’Arcy, tot i que se sap que el seu àlbum de retorn ha sigut produït per Rick Rubin i que a la pàgina web oficial del grup hi ha un compte enrere juntament amb una opció de subscripció, fet que porta a pensar que l’anunciament serà d’aquí poc.

A més, a través de les xarxes socials han anunciat una “notícia bomba” i han creat moltes expectatives amb diverses publicacions a Twitter: la primera amb una promoció per Nova York i Los Ángeles, juntament amb tres imatges d’un camió de gelats, fet que possiblement fa referència a la cançó Today de Siamese Dream.

Per altra banda, Billy Corgan ha penjat una fotografia amb una frase prou suggerent: “quan el passat és present i també futur”. A la fotografia hi apareixen les dues germanes de la portada de Siamese Dream però en l’actualitat.
S’espera que qualsevol revelació sigui el pròxim 27 de juliol, quan es compliran 25 anys de l’àlbum.

- Publicitat -