Gairebé 7 anys després de la seva sobtada mort, Amy Winehouse segueix sorprenent. El productor Gil Cang ha penjat a Youtube un maqueta que l’artista va compondre l’any 2001, només amb 17 anys i abans d’entrar a Island Records i 2 anys abans de publicar el seu primer disc, Frank.


El tema es diu My Own Way i va ser escrit per la cantant i per James McMillan amb la finalitat de cridar l’atenció de les discogràfiques. A més, cal destacar que després de la seva mort, Island Records va publicar un disc Lioness: Hidden Treasures, el qual era una recopilació de cançons noves inacabades i algunes maquetes antigues, però “My Own Way” no ha sortit a la llum fins ara.

Aquesta maqueta demostra el gran potencial que tenia la cantant anglesa només amb 17 anys, i explica com va triomfar en la música sent tan jove. Aquí us deixem el tema perquè el gaudiu:
 

- Publicitat -