El cantant anglès Robbie Williams ha tingut una entrevista aquesta setmana amb el diari The Sun on ha parlat, sobretot, del seu estat anímic, el qual se sap que està amb grans alts i baixos.

Tot i això, ningú esperava que la situació fos tan greu i alarmant per al mateix cantant, el qual, fins i tot, ha assegurat que està lluitant per a salvar la seva pròpia vida, ja que aquesta malaltia mental el vol matar. La malaltia que pateix Robbie Williams, segons ha explicat ell mateix a l’entrevista, és depressió, però en un grau molt elevat Segons ha informat, tot i que alguns cops està amb estats d’autèntica felicitat i és el que l’ajuda molts cops a sortir als escenaris, la majoria del temps viu en un estat mental insostenible que el porta pel camí de l’amargura.

S’haurà de veure com avança el cantant i si finalment aconsegueix curar-se d’aquesta greu malaltia mental que pateix.
- Publicitat -