La revista Enderrock edita i distribueix aquest mes de gener un disc de tribut a Mishima coincidint amb el 10è aniversari de Set tota la vida (Sinnamon Records, 2007), el treball que va consolidar els barcelonins com un dels noms cabdals del nou pop català. L’àlbum ‘negre’ de Mishima s’ha revisitat amb la participació d’una vintena d’artistes dels Països Catalans i de la resta de l’Estat que han versionat expressament totes les cançons del disc.

En l’homenatge Set tota la vida – 10 anys: Tribut a Mishima (EDR Discos, 2017) hi participen artistes pop actuals com Els Amics de les Arts, Mazoni, Gener o Estúpida Erikah, d’influència rockera com Mi Capitán, Senior, Power Burkas o Salvatge Cor, procedents de la cançó d’autor com Judit Neddermann, Joan Miquel Oliver, Clara Peya & Pol Fuentes o Marina Rossell, i de l’àmbit folk com Joana Gomila, a més del productor Paco Loco & Muni.

Es tracta d’una producció inèdita i exclusiva on es combinen registres diferents, en la línia del disc de tribut Alegria revisitat (EDR Discos, 2011) dedicat a Antònia Font, que també va impulsar Enderrock ara fa set anys. En la nova producció, hi participen 18 artistes, i fins i tot els mateixos Mishima amb el bonus track que tanca el disc, una interpretació en directe de “Neix el món dintre l’ull” amb Laetitia Sadier (Stereolab).

- Publicitat -

El disc es presentarà aquest divendres 12 de gener a les 19 h. a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, en format d’entrevista-concert amb Mishima, que interpretaran algunes de les cançons que van formar part de Set tota la vida. A més, també hi han estat convidats els grups i artistes que han participat en el disc de tribut.