Sau commemoraran els 30 anys del primer concert a Les Tallades de Vilanova de Sau i editaran el 4 de novembre, el directe Una nit al teatre, on el grup de Pep Sala i Carles Sabater es va allunyar dels grans escenaris per buscar la proximitat del teatre. Va ser l’any 1995, amb un format més acústic i amb un repertori on es van deixar de banda molts dels seus grans hits, per donar cabuda a cançons que feia temps que no interpretaven en directe.

Inicialment, havien de ser dos únics concerts, però l’èxit de l’espectacle va superar totes les expectatives, i Sau finalment va fer-hi estada durant tres setmanes. Actuaven de dijous a diumenge, amb entrades esgotades.  Posteriorment l’espectacle va girar amb èxit,  per diversos teatres de Catalunya durant l’hivern.

El concert, amb una escenografia teatral, representava un escenari sense muntar. L’espectacle començava completament desendollat, per mica en mica, passar d’un concert acústic a un concert elèctric, a mesura que anaven apareixent bateries, guitarres i teclats a l’escenari.

- Publicitat -

Pep Sala i Joan Antonell, han fet les mescles del disc durant els mesos de gener i febrer d’enguany, totalment conscients de que estaven mesclant un document històric.

Han escollit les millors interpretacions dels dos dies que hi ha gravats, i els han mesclat sense regravacions i reparacions habituals en els discs en directe, amb la intenció de mantenir  la fidelitat del concert, tal com va ser aquell 1995. Tanmateix l’ordre de les cançons del disc, és el mateix que en directe  i tenim el privilegi d’escoltar temes en directe com “Pertànyer a algun lloc”, “Sense estil”, “Poemes i promeses”, i 17 temes més, plens de curiositats, i interpretats des d’un punt de vista ben diferent, al que estem acostumats a escoltar-los en els discs originals.