Els britànics The 1975, han tornat i ho han fet amb un títol d’allò més llarg, més o menys com la duració del disc, format per 17 cançons. Es diu I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it, i poc té a veure amb l’estil musical del seu debut.

(El disc estarà disponible en streaming, a partir de l’11 de març)

Uns altres que també han variat el seu estil característic, són els Bonobos, que s’apropen a la música pop amb Crida!, això sí, sense deixar de banda, el bonrotllisme que ha estat sempre un senyal d’identitat del grup. El disc es pot comprar o descarregar gratuïtament a través del seu web.

- Publicitat -

El segon disc del duet format per Macklemore & Ryan Lewis es diu This unruly mess i’ve made, i un cop més inclou un bon grapat de col·laboracions, entre elles les de Leon Bridges, Ed Sheeran o Idris Elba.

Vroom vroom, és un EP format per quatre cançons, on Charli XCX, ofereix en 12 minuts, un seguit de peces de caràcter experimental i avanguardistes.

Aquesta setmana també es reedita el disc Off the Wall de Michael Jackson, en una edició deluxe amb DVD, Blu Ray i material inèdit.

Bonnie Raitt, edita el seu vintè disc,  Dig in deep, mentre que Santigold, publica el seu tercer disc, 99 cents, format per 12 cançons de sonoritat pop.