David Bowie ha aconseguit el primer número 1 d’àlbums als Estats Units, amb el seu últim disc Blackstar, que ha sumat unes 174.000 còpies, doblant les xifres del seu penúltim disc The Next Day, que es va haver de conformar amb la segona posició.

Aquest cop, la mort del cantant ha provocat unes vendes molt més elevades, fent que lideri no només als Estats Units, sinó en altres països com el Regne Unit, on tot sembla indicar que aquesta setmana repetirà posició.

Encara que costi de creure, Bowie encara no havia aconseguit cap número 1 als Estats Units en àlbums, però sí en senzills, amb temes com Let’s Dance.

- Publicitat -

Tot plegat en uns dies on molts músics aprofiten els seus concerts per retre homenatges al músic. És el cas de gent com Bruce Springsteen, Robbie Williams o Arcade Fire.