Kanye West ha anunciat que el seu nou disc Swish, arribarà el dia 11 de febrer, un disc que arriba més tard del que alguns esperaven, i és que a principi de 2014, el raper va compartir un primer tema al costat de Paul McCartney, que feia pensar que el disc estaria al caure, però igual que amb Rihanna, la cosa s’ha anat allargant.

A més d’aquest anunci, la dona del raper, Kim Kardashian, ha dit que cada divendres arribarà una nova cançó de West, fins al dia que es publiqui el disc.

El primer d’ells ja es pot escoltar a Soundcloud. Es tracta de Real Friends, que en un primer moment va compartir i eliminar, perquè es va adonar que la versió tenia una petita distorsió en el loop principal. Després de solucionar-ho, ho va tornar a compartir, juntament amb un petit fragment d’un altre tema, No More Parties In L.A, al costat de Kendrick Lamar.

- Publicitat -