La mort de David Bowie, va provocar que les seves cançons sonessin amb molta més força a la majoria de països, que els seus temes es colessin en les principals llistes de senzills. A més, també els seus vídeos van augmentar les visites, i en un sol dia, el cantant va superar el rècord que ostentava Adele amb Hello.

Ara hem conegut les dades de la llista britànica, on sembla que encara que el cantant no hagués mort, també hauria estat número 1, tot i que segurament no amb aquestes xifres de vendes. Prop de 150.000 còpies de Blackstar, han estat més que suficients per desbancar Adele, que feia 7 setmanes que liderava amb 25.

Si sumem els diferents discs, Bowie ha venut, només al Regne Unit, 623.000 unitats i 19 dels seus treballs s’han situat entre el top 100.

- Publicitat -

Pel que fa als senzills, fins a 12 cançons com Heroes, Life a mars? o Let’s dance, s’han situat entre les 100 més destacades de la setmana.

I tot això, en una setmana on s’ha sabut que Bowie tenia la intenció de gravar un altre disc, segons va dir el seu amic i productor habitual, Tony Visconti, que ha afirmat que el cantant tenia ja 5 demos i pretenia tornar a l’estudi.