Els Brit Awards ja han fet la seva aposta pel 2016. Jack Garratt, s’ha endut el premi Critics Choice, ja que consideren que serà l’artista revelació de l’any vinent. Garratt s’ha imposat a les altres dues finalistes, Bizu i Frances.

A més de cantant, és compositor i productor. La seva música s’assembla a la del vencedor de l’any passat, James Bay, tot i que Garratt té un punt més electrònic, que el diferencia el suficient.

L’artista va cridar l’atenció dels mitjans britànics, l’any 2014, quan el seu senzill Worry, va ser punxat a la BBC. A partir d’aquí, va fitxar per Island Records, que publicarà el seu debut, Phase, el dia 19 de febrer, cinc dies abans que se celebri la gala d’entrega dels Brits.

- Publicitat -

Garrat fa anys que escriu cançons, i va ser a la seva adolescència, quan un tema seu va ser seleccionat per representar al Regne Unit a Eurovision Junior el 2005. Finalment no va vèncer, i explica que s’ho va prendre molt malament, tenia 14 anys i va ser la pitjor experiència de la seva vida. A partir de llavors, va començar a escriure música de la qual se’n sentís orgullós.

Els premis Critics Choice, han premiat anteriorment figures com Adele, Ellie Goulding o Sam Smith.