El mes de desembre, és el mes de recollir tot el que ha donat de si l’any que deixem enrere, però també de començar a preveure el que ens trobarem el següent.

Després de conèixer els artistes que ho petaran segons la BBC als BBC Sound of 2016, ara és la plataforma Spotify, la que ha confeccionat diferents llistes de 15 artistes, conegudes com a Spotlight of 2016, que segons les seves dades i experts, tindran molta repercussió durant l’any vinent.

Alguns d’ells encara no han editat el seu primer disc, altres fa poc, però ja estan aixecant molta expectació. Les llistes, que s’han configurat a través d’aparicions en els charts virals i dels que més reproduccions tenen a la plataforma, varia depenent del país. Per exemple als Estats Units i al Regne Unit, trobem noms com León o Matoma, altres com Nao, Mabel o Jack Garratt, només ho fan a la britànica (i també a la de BBC Sound of).

- Publicitat -

Pels que no disposen de Spotify, us compartim diferents vídeos, d’alguns dels artistes que apareixen a les llistes.