Taking one for the team, és el cinquè treball dels canadencs Simple Plan. Està format per 14 noves cançons, produïdes per un habitual de My Chemical Romance o All-American Rejects, Howard Benson.
El treball inclou les col·laboracions de Nelly, R.City o Juliet Simms.

El segon treball de Ramon Mirabet es diu Home is where the heart is, el mateix títol de la fantàstica cançó que ens va presentar fa alguns mesos.
El disc inclou 11 peces, entre elles Wake up, una de les que formaven part del seu darrer EP.

- Publicitat -

El que no es pot explicar, és el títol del debut musical de Pokers, que compta amb la producció musical de Manu Guix i Roger Rodés i amb la producció executiva de Carles Gómez (Lexu’s).
El treball inclou fins a 13 cançons, entre elles, l’èxit Viure, molt popular entre els seus seguidors.

El quart disc de Wolfmother s’anomena Victorious, una col·lecció de 10 peces, sota la producció del gran Brendan O’Brien.
Tindrem l’oportunitat d’escoltar com sonen en directe, el dia 13 de maig a la Sala Apolo de Barcelona.

L’onzè disc dels Animal Collective es diu Painting With, i s’ha enregistrat als mítics estudis EastWest de Hollywood, on al seu moment van passar Marvin Gaye o Beach Boys.
La banda el presentarà en directe al Primavera Sound.

Un dels noms a tenir presents durant aquest 2016, el de Jack Garratt, vencedor del BBC Sound of, publica el seu debut, Phase, on inclou 12 peces en l’edició estàndard i 7 més en la deluxe.

Sílvia Pérez Cruz presenta Domus, les cançons de Cerca de tu casa, la pel·lícula que també ha protagonitzat i que s’estrenarà aquesta primavera. Cançons amb dues vides paral·leles, la de la banda sonora i la del disc que presenta.

Ra Ra Riot van sorprendre amb Absolutely, la carta de presentació de Need Your Light, una col·lecció de 10 cançons, on també podrem escoltar el senzill Water, entre altres.