Robbie Williams és un d’aquells cantants, que sempre interactua amb el seu públic, i això a vegades li pot provocar situacions com les que ha viscut durant la seva gira Let Me Entertain You a Austràlia.

Durant un moment del show, Williams es va posar a tontejar amb una noia, sense saber que tenia 15 anys. Tot comença quan el cantant es posa a alabar a la jove, de nom Morgan. I dient-li que li encanta el seu aspecte de secretària. I ho remata dient, que hauria d’esborrar el seu historial de cerques. Davant els riure’s del públic, Williams pregunta l’edat a la noia, que li contesta, quinze.

La reacció del cantant és impagable, respon, merda! Has vingut amb la teva mare? Si us plau no pugeu això a Youtube! Estarà a la xarxa, després als diaris i tots tindrem problemes. El músic amb molt de sentit de l’humor, dedica la cançó a la mare i li aconsella a la filla, que no s’acosti a nois com ell, que són molt torracollons.

- Publicitat -

Evidenment a Youtube està ple de vídeos del moment.