Hotline Bling és una de les cançons que va arribar sense fer molt de soroll, però que en poc temps ha conquistat les llistes de tot el planeta. Aquesta setmana és top 3 al Regne Unit, 2 als Estats Units i també té bones posicions en altres llistes del planeta.

L’autor de la cançó, és el raper Drake, que no para de conquistar èxits, primer amb If You’re Doing This It’s Too Late, el disc més venut al llarg de l’any, després amb la col·laboració amb Future, que també li va valdre un altre número 1, i ara amb aquesta nova cançó de la qual se n’acaba de presentar el videoclip.

En ell ens trobem al raper ballant sense parar, al costat d’altres amics que també s’afegeixen a la festa.

- Publicitat -

El tema en qüestió, és l’avançament del seu nou disc, Views From the 6, previst pel 2016 i que segur que també serà tot un número 1.