Si ens posem a repassar el que dóna de si la música d’Alemanya, un dels noms més exitosos del que portem d’any és el de Robin Schulz. Les seves cançons copen les llistes del seu país i s’expandeixen per la resta del continent, amb un estil molt elegant que està triomfant moltíssim.

La seva última producció és Sugar, on podem escoltar la veu de Francesco Yates. Tal com va passar amb Sun goes down i Headlights, el tema ja ha arribat al número 1 del seu país i aquesta setmana és el més escoltat a través de la plataforma d’streaming Spotify.

El tema formarà part del seu segon disc, després de Prayer, on trobàvem un dels seus remixos més populars, Prayer in C de Lily Wood and The Prick.

- Publicitat -

Ell també és el responsable de donar nous aires musicals a Waves de Mr Propz, A Sky full of Stars de Coldplay o Rather Be de Clean Bandit.

El seu nou disc arribarà el 18 de setembre.