Segueixen arribant nous treballs discogràfics per fer passar aquest ambient pandèmic millor i aquesta setmana ha estat el torn dels nous discs de Woodkid, després d’alguns anys de silenci o de Katie Melua. També hem pogut gaudir del debut de beabadoobee o del retorn de La Pegatina. El cinquè disc de The Vamps, Joan Miquel Oliver, el debut de Matt Berninger el cantant de The National en solitari, The Struts, Tom Petty o un EP sorpresa de James Blake completen els llançaments més destacats d’aquests dies.


Pel que fa als senzills que s’han estrenat els darrers dies trobem des del viatge a l’adolescència de Justin Bieber, la nova aventura del Senyor Peix, l’enèsim èxit dance de Robin Schulz, l’avnançament del nou disc de Lana del Rey, la col·laboració entre Lauv i Conan Gray o nous èxits de Little Mix, Icona Pop, Portugal! The Man, The Tyets o un nou remix de ‘Nobody’s love’ dels Maroon 5.

- Publicitat -