Miquel Abras ha publicat aquesta setmana el seu nou disc “La felicitat també plora” i és una de les novetats catalanes destacades d’aquests dies, juntament amb “Perifèria” de Clara Peya.


A l’estat espanyol C. Tangana ha editat “El madrileño”, un treball amb un bon grapat de col·laboracions com les de Calamaro, Kiko Veneno o Jorge Drexler.

- Publicitat -

I a nivell internacional el productor Robin Schulz ha presentat “III”, col·lecció amb les últimes cançons del popular artista i ple de col·laboracions interessants.

La setmana també ens deixa l’inesperat disc de Nick Cave amb Warren Ellis, el debut de Madison Beer amb “Life Support”, el tercer dels Sheppard “Kaleidoscope eyes” o el disc 21 en solitari d’Alice Cooper “Detroit Stories”.

Entre les novetats musicals trobem la nova producció de Joel Corry amb Raye i David Guetta ‘Bed’, també ‘Poetes’ de la Sara Roy, Smoking Souls, Ebri Knight i la ‘Supervivència‘, Nick Jonas amb ‘Spaceman’, Zara Larsson amb ‘Look What You’ve done’, Post Malone versionant el clàssic ‘Only wanna be with you‘, Sophie and the Giants i ‘Right now’, The Offspring amb ‘Let the bad times roll‘, Green Day i ‘Here comes the shock‘.