Més de 122.000 persones han signat una petició d’un ciutadà a Change.org, que està indignat amb l’anunci de què Kanye West participarà en el festival Glastonbury.

Kanye West és un insult als seguidors de la música en tot el món, va escriure Neil Lonsdale, el responsable d’aquesta campanya. Gastem molts diners per assistir a Glastonbury i amb això esperem un espectacle de cert nivell. El demandant demana al raper que cedeixi el seu espai a algú que ho mereixi.

En una entrevista, Lonsdale va mostrar la seva indignació: Fa dos anys vam tenir als Rolling Stones. I aquest any tenim a Kanye West? Glastonbury és una institució! S’esperen sempre els grans noms, els millors músics i West no representa res d’això.

- Publicitat -

Des del festival, una representant de l’organització, ha defensat el fitxatge de West, dient que és una de les més grans súper estrelles i llegenda musical i que sempre és interessant i mai avorrida. També recalca que altres anys hi ha hagut alguns rebutjos per part del públic, com quan van venir Jay Z i Beyoncé.