Quan tothom esperava que la banda sonora de 50 ombres d’en Grey ocupés el número 1 dels àlbums més venuts als Estats Units, ha aparegut un raper anomenat Drake, que amb el seu nou treball If you’re reading this it’s too late, ha venut unes 535.000 unitats, superant de llarg la citada banda sonora, que ha quedat en segon lloc amb 258.000.

Per la seva banda, Sam Smith puja fins al tercer lloc, després dels bons resultats que va obtenir en els Grammy i suma 164.000 còpies en la darrera setmana.

Pel que fa als senzills, cap canvi, amb Mark Ronson i Bruno Mars al primer lloc amb Uptown funk. Tampoc hi ha canvis al segon lloc amb Thinking out loud d’Ed Sheeran i el tercer per Hozier amb Take me to church. Rihanna amb Kanye West i Paul McCartney aconsegueix pujar fins al quart lloc.

- Publicitat -