No fixed address, és el vuitè disc dels Nickelback, el primer amb la seva nova companyia, Republic Records. El treball està format per 11 cançons, entre les quals destaquen Edge of a revolucion o What are you waiting for?

El títol del disc, fa referència als molts viatges que la banda ha fet per a gravar el disc, en llocs com Londres, Los Angeles, Budapest o Kapalua.

One Direction tornen a estar d’actualitat aquesta setmana amb la publicació del seu quart treball, que li han posat l’original nom de Four.

- Publicitat -

El disc està format per 12 cançons en l’edició estàndard, mentre que la deluxe, n’hi trobem 4 més i material extra.

Live in Berlin, és un documental que ofereix un concert de la banda Depeche Mode, que va tenir lloc fa un any a l’estadi O2 World Berlin i que ha dirigit Anton Corbijn.

Està format per un doble CD i el DVD i Blu Ray amb el concert i s’hi inclouen temes com Just can’t get enough, Enjoy the silence o Personal Jesus, entre d’altres.

David Bowie repassa tota la seva trajectòria musical amb Nothing has changed, un doble disc de grans èxits, on també trobes un tema inèdit, Sue, que el músic ha gravat aquest passat estiu al costat de Tony Visconti.

S’inclouen algunes col·laboracions com les de Queen, Pet Shop Boys o Mick Jagger.

TV On The Radio tornen amb Seeds, el cinquè disc de la banda i el primer des de la desaparició del seu baixista, Gerard Smith.

El treball està format per 12 temes i presentat per Happy idiot.

The album collection Vol. 1, 1973-1984 és una caixa recopilatòria de Bruce Springsteen, que inclou versions remasteritzades dels seus primers set àlbums, gravats i publicats per Columbia Records entre 1973 i 1984.

Alguns d’aquests discs, és la primera vegada que es remasteritzen en CD.

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1, és la banda sonora de la primera part de la pel·lícula i que té com a artistes protagonistes a The Chemical Brothers, Ariana Grande, Stromae, Chvrches o Lorde, que s’encarrega de presentar-ne el tema principal, Yellow flicker beat.