Posem-nos en situació. Tash Gershfield és una jove a punt de casar-se. Està a l’altar i de cop, li posen un vídeo, on Harry Styles de One Direction, li demana que no es casi i que fugi amb ell.

La núvia va explicar que tot va ser una broma. Resulta que la noia és molt seguidora del grup britànic, en especial de Harry Styles. I durant el discurs, el seu marit, James, li va demanar, que volia saber exactament quant se l’estimava. Després un amic va projectar a una paret el vídeo del component del grup, al davant dels 250 convidats.


Tash, va penjar fragments del vídeo a Instagram i aclareix que es va poder gravar, gràcies als contactes d’un amic de la parella, que treballa amb el grup. En el vídeo, Harry, diu que els somnis aquests dies són fàcils i barats i per això li demana que marxi i que es trobin al restaurant Orli a Borenhamwood, al nord de Londres. Això sí, només s’esperarà 3 hores.

Un cop vist el vídeo, el nuvi va preguntar-li què volia fer. I queda clar amb la imatge que adjuntem, que hi ha hagut casament!

- Publicitat -
A part de la broma, el cantant, va regalar a la parella, una guitarra firmada per tots els components del grup.