La clique (així és com es diu el grup de fans de la banda estatunidenca) ha entrat en pànic després de seguir un fil de pistes que pot portar a novetats per part del grup format per en Tyler Joseph i en Josh Dun. El que han trobat comença amb un enllaç ocult a la mateixa web de la banda, fet que redueix les possibilitats que sigui fals.

Tot comença durant els premis Alternative Press l’any 2017, on el bateria del grup va dir que en Tyler estava “tallant llaços amb dema”. Això va comportar un seguit de cerques per part dels fans, que van descobrir que “dema” significava “Torre del silenci”, cosa que van relacionar amb l’última foto que el grup va penjar al seu Twitter abans de desaparèixer, on sortia un ull tancant-se amb la frase de la seva cançó Car Radio: “And now I just sit in silence”.

Aquesta teoria comença des de la web de la banda, on algú va notar que hi havien incorporat un gif que abans no hi era i on hi havia un enllaç. Aquest enllaç et portava a dmaorg.info, on apareix un missatge d’error un mica estrany i críptic. Si agafes només les majúscules surt el següent: “EAST IS UP”
Si sumes aquestes paraules a l’enllaç, apareix una imatge (la següent) que recorda a la Torre del Silenci de la que hem parlat al començament de l’article.

- Publicitat -
Si busques què és la Torre del Silenci, veuràs que és una estructura circular on els cadàvers quedaven exposats als voltors. La relació que té amb el grup és que enmig d’aquesta imatge podem veure la caràtula del seu últim treball: Blurryface, amb paraules relacionades amb les cançons que aquest incorpora. 
Però aquest trencaclosques encara no ha acabat, i la clique segueix trobant coses noves. Si vols seguir les novetats i assabentar-te de si trauran alguna cosa nova i/o quan, ho pots fer seguint aquest fil de Twitter: