Anti-Flag han anunciat que editaran un doble disc recopilatori anomenat Document of Dissent: 1993-2013, en el que pretenen fer una retrospectiva a tota la seva carrera musical.

El disc s’espera pel 22 de juliol i ja es pot reservar a través d’aquest enllaç.


- Publicitat -

Die for the Government
Fuck Police Brutality
Tearing Everyone Down
A New Kind Of Army
That’s Youth
Angry, Young And Poor
This Machine Kills Fascists
Underground Network
Spaz’s House Destruction Party
911 for Peace  
Rank N File
Power to the Peaceful
Death of a Nation
You Can Kill the Protester, But you Can’t Kill the Protest
The Press Corpse
Hymn for the Dead
1 Trillion Dollar$
This is the End
Cities Burn
Good and Ready
The Bright Lights of America
Sodom, Gomorrah, Washington D.C. (Sheep in Shepherd’s Clothing)
The Economy Is Suffering… Let It Die
This Is the New Sound
Broken Bones