La banda de punk rock nord-americana Anti Flag ha comunicat la propera publicació d’un nou àlbum d’estudi anomenat “20/20 Vision“. Es llançarà el pròxim 7 de gener amb Spinefarm Records.

El disc té com a objectiu atacar l’odi que emet l’administració del president dels Estats Units Donald Trump, i també altres líders polítics, amb discursos racistes, islamofòbics, homofòbics, transfòbics o intolerants amb la diversitat.

A més, s’acaba de publicar ‘Hate Conquers All‘, un tema amb videoclip que és el segon avanç del nou disc, ja que ja fa unes setmanes que es trobava disponible el senzill ‘Christian Nationalist‘. També s’han publicat ja les primeres dates de la seva gira 2020 pels Estats Units i part d’Europa, com ara els dies que actuaran en les ciutats espanyoles de Madrid, Vitòria, Saragossa i Barcelona.

- Publicitat -