Sheezus és el tercer disc de Lily Allen, el primer en cinc anys, temps on la cantant ha estat ocupada amb la seva maternitat. Ara ens presenta una col·lecció de 13 cançons, 4 més en l’edició deluxe, on s’inclou la versió que va fer de l’èxit dels Keane, Somewhere only we know.

I never learn és el títol del nou treball de la cantant sueca Lykke Li. El disc tanca la trilogia que va començar amb Youth novels i Wounded rhymes.
9 temes en l’edició normal, mentre que en la deluxe, hi trobem 3 vídeos i un tema extra.

Anastacia torna amb Ressurrection, el seu sisè disc i el primer amb cançons originals des del Heavy Rotation, editat fa 6 anys.
En el disc podem escoltar l’estil que la va fer popular al seu moment. 10 noves melodies i una segona part del seu hit Left outside alone, inclosa només en l’edició deluxe.

- Publicitat -

Aelita va ser un sintetitzador rus als anys 80 i també és el nom del nou disc dels suecs Mando Diao, que presenten una col·lecció de 10 temes d’allò més enèrgics i potents que ens faran moure sense parar. El disc es presenta amb la sensacional Black Saturday.

The Horrors tornen aquest any amb Luminous, el quart disc de la banda, format per 10 temes. El baixista del grup, va comentar al seu moment que el disc sona més heavy i que està ple de temes que et faran ballar i passar-ho bé.

Ben Harper ha fet un disc al costat de la seva mare Ellen. Es diu Childhood home i és una col·lecció de deu cançons que parlen de la seva vida i de la seva família.

Un dels artistes més en forma del moment és Ray LaMontagne, que signa aquest disc produït per Dan Auerbach de The Black Keys.
Es presenta amb la cançó que dóna nom al disc, Supernova.