Lily Allen, torna a ocupar el primer lloc de la llista britànica de senzills, gràcies a la versió que ha fet del tema dels Keane, Somewhere only we know, cançó que ha gravat per un anunci de televisió.
Curiosament l’èxit d’aquesta versió ha estat més gran, que la del seu nou senzill Hard out here, que aquesta setmana, cau fins a la posició 50.
Feia moltes setmanes que entre les 10 primeres posicions no trobàvem cap novetat. En segon lloc hi ha els One Direction amb Story of my life, que puja 3 llocs i en tercera posició els Bastille amb Off the night, que també escala posicions. 
Entre les 10 primeres posicions hi trobem entre d’altres, Eminem, Calvin Harris, Avicii o Ellie Goulding.
Pel que fa als àlbums, One Direction, repeteixen en primera posició amb Midnight Memories. En segon lloc puja Robbie Williams, mentre que el seu ex company de Take That, Gary Barlow, cau fins a la tercera posició.
Per trobar les primeres novetats, hem d’anar a la cinquena posició, amb el nou disc d’Il Divo o de Rebecca Ferguson, en sisena plaça. El nou disc de Britney Spears, debuta a la posició 35, mentre que es confirma el declivi de Lady Gaga, que cau fins al número 32 amb Artpop.
- Publicitat -