Després de l’exitós ‘No Shame‘, el disc de Lily Allen que va veure la llum l’any passat, el qual va obtenir una nominació als Mercury Prize, la cantant britànica sembla ser més enfeinada en altres “projectes” que en el seu proper disc.

La cantant ha confirmat que llençarà la seva pròpia línia de joguines sexuals durant el seu pas pel festival Port Eliot Festival a Cornwall, que a més a més va ser el lloc on Allen va ser concebuda, tal com ha confirmat la mateixa artista en una entrevista al festival.

Durant l’entrevista, Allen també ha dit que “probablement no hauria de dir-ho, no he fet cap nota premsa ni res semblant” però que estrenarà la seva pròpia línia de joguines sexuals pròximament perquè “senyoretes, els orgasmes són importants” i el “mercat de joguines sexuals fetes per celebritats no ha estat del tot explotat”. Segons ha citat la font britànica, Allen està treballant concretament en un “estimulador de clítoris”. S’espera que ho anunciï formalment durant les pròximes setmanes o mesos.

- Publicitat -