Aquest any hi ha varis noms que ja s’apunten com a triomfadors del 2013, quan encara falten molts mesos per acabar-lo. Un d’ells, Robin Thicke, que al costat de T.I. i Pharrell, signa Blurred lines, una cançó que està arrasant a la majoria de països del món. Aquesta setmana aconsegueix la quarta setmana consecutiva al capdamunt de la llista britànica, en una setmana on debutava el nou senzill de Jason Derulo, que s’ha hagut de conformar amb el segon lloc.

En cinquè lloc, també debuten a la llista Dizzee Rascal amb Robbie Williams i la cançó Goin’ crazy. Tanca el top 10, Tom Odell amb Another love, que també s’estrena a la llista.

Pel que fa als àlbums, el número 1 és pel nou disc de Kanye West, Yeezus, que fa baixar a Black Sabbath, fins a la segona posició. En tercer lloc, una altra estrena, la de Kodaline amb In a perfect world.

- Publicitat -