Sau va ser una de les bandes llegendàries de rock en català, que malauradament va acabar quan el seu cantant Carles Sabater, va morir després d’un concert el 13 de febrer de 1999.

Ara, 14 anys després, el director Ricard Reguant dirigirà l’espectacle Boig per tu, amb 25 temes de Sau, adaptats musicalment i un guió de Joan Gallart.  L’argument se centrarà en els temes que apareixien a la lletra de la banda: amor, amistat, la lluna i els bars, deia ahir Reguant.

Reguant va manifestar que li encantaria que l’argument fos tant potent com les cançons, per arribar a exportar l’espectacle fora de la frontera catalana i qui sap si representar-lo a Londres o a Cincinati, de manera que no hi haurà referents catalans.

- Publicitat -

L’espectacle, s’estrenarà el 12 d’octubre a Vic, i arribarà per fer temporada a Barcelona al Teatre Barts, al mes de desembre.