Comencem a repassar les novetats discogràfiques de la setmana amb James Blake i el seu nou treball Overgrown.

Dos anys després de que el seu àlbum de debut portés a l’escena britànica cap a ritmes bass, mai abans experimentats, Blake, torna amb aquest nou disc on es pot apreciar la maduresa del cantant i compositor, on torna a la música electrònica i endinsant-se a sonoritats que van més enllà del dubstep. Inclou vàries re-interpretacions del hip hop i del house.

Un total de 10 cançons, presentades per Retrograde.

- Publicitat -

Després de publicar l’any passat un disc de versions, aquest any la formació Counting Crows, presenta aquest Echoes of the outlaw roadshow, un disc gravat en directe, en el qual podràs escoltar algunes de les seves millors cançons.

S’inclouen un total de 15 cançons, entre les que destaquen, Round here, Rain King o una versió del clàssic de Frankie Goes To Hollywood, Up All Night.

Quart treball de la banda de Hayley Williams, Paramore, que a l’hora de buscar nom pel disc han anat per feina. Li han titulat com el grup.

Després de la sortida del grup dels co-fundadors, els germans Farro, dos anys abans, aquest és el primer disc amb els nous membres del grup , Jeremy Davis i Taylor York.
Un treball en el que renoven per complet, l’estil musical del grup i fins i tot et sembla que escoltes una banda nova.

El disc està format per 17 cançons, presentades per Now.

.

La darrera de les novetats destacades de la setmana, és House of Gold & Bones Part 2, dels Stone Sour.

Aquest disc és una obra conceptual, entregada en dues parts i que fins i tot ha estat portada al món del còmic.

House of Gold and Bones, segueix la història d’un personatge creat per Corey Taylor, que va escriure les 23 cançons de les que consten els dos discs.

A l’igual que la primera part, aquest disc es presenta en un embolcall de luxe.