Els Pet Shop Boys porten un parell de dies que estan sent notícia. Ahir coneixíem que el grup britànic serà l’encarregat d’inaugurar el Sónar, amb el concert que donarà tret de sortida al festival, el 13 de juny. Recordem que el grup també actuarà el dia 15, o sigui que els seguidors del grup estaran d’enhorabona.

De totes maneres per assistir al concert inaugural es necessitarà una invitació, que de moment no s’ha dit com es podrà aconseguir.

I avui hem sabut que la banda publicarà nou disc aquest proper més de juny. Poca cosa més sabem, a part del títol, es dirà Electric, i estarà produït per Stuart Price, amb el que ens fa pensar que tindrà un so molt ballable.
La banda ha deixat la seva discogràfica Parlophone, després de 28 anys i han fitxat per Kobalt Label Services, on editaran aquest nou disc.
A la web aprofiten per agrair a totes les persones que han treballat amb ells a través de Parlophone al llarg dels anys i es mostren molt satisfets de començar aquesta nova etapa amb aquesta altra discogràfica.

- Publicitat -