Després d’alguns anys de silenci, torna la cantant canadenca Avril Lavigne, amb nou material aquest any. De moment encara no se sap el dia que veurà la llum el seu esperat nou disc, però si que sabem el dia que ho farà el seu nou senzill. Serà el 9 d’abril i s’anomenarà Here’s to never growing up.

El senzill reflecteix l’ambient festiu que es respira a l’estudi de gravació, mentre es prepara el cinquè treball de l’artista.

Per celebrar el llançament del single, la canadenca convida als seus seguidors a participar activament en el lyric video del senzill, a través d’una app que presentarà un fragment de la cançó, i els participants podran cantar o pujar fotos inspirades en el tema.
Aquesta aplicació estarà activa fins al 27 de març. L’adreça es troba dins del Facebook ofical d’ Avril Lavigne.

- Publicitat -