Ed Sheeran tanca el seu cicle de discs matemàtics amb “– (Subtract)” i la veritat el nom li ve com anell al dit, ja que tot i el molt sentimentalisme que té al darrere, els molts drames que ha viscut els darrers mesos, la majoria de les cançons són força planes i no venen a aportar molt en un artista que suma molts números 1.

Sap greu perquè a mi m’agraden les balades d’Ed Sheeran, sóc fan de ‘Thinking out loud’, ‘Photograph’ o ‘The A Team’, però no sé fins a quin punt és una bona idea editar un disc amb 18 (!!!) cançons en format acústic, tan sentimentals, que s’ajunten l’una amb l’altre i que no saps si estàs escoltant l’anterior o estàs a una de nova.

A mi personalment m’ha avorrit. No diré que les cançons no estiguin ben produïdes, que no digui coses profundes, que li han marcat, que són importants per ell, però per l’oient (o almenys per mi) m’han sobrat un bon grapat de temes. És curiós a més, perquè moltes de les composicions que m’han agradat més formen part de l’edició deluxe.

- Publicitat -

Jo era d’aquells que quan escoltava un nou disc del britànic m’arribava a posar la meitat del disc a la meva llista de cançons preferides i en aquest només m’hi he posat 3: ‘Curtains‘ (la més mogudeta, dins del què cap); i dues de la deluxe ‘Toughest’ (que també és un mig temps prou animada) i ‘Moving‘, que amb el seu falset t’atrapa prou.

La resta? Amb excepció del senzill ‘Eyes closed‘ no sabria dir-te cap tema que m’hagi deixat petjada, que se sumi a la llista de les meves cançons preferides del músic.

I mira que vaig escoltar-me el disc de matinada, perquè ja sabia els temes que tractava a les cançons, perquè anava avisat que serien acústiques.

No m’imagino una gira d’Ed Sheeran a grans estadis tocant aquestes cançons. Potser per això la gira es dirà “The Mathematics Tour” i inclourà cançons dels quatre discs.

Arribat a aquest punt, Ed Sheeran és lliure de fer el disc que li doni la santíssima gana, però crec que com a oient i persona que ha anat a forces concerts seus jo li reclamo una mica més i no un disc que em deixi així de fred.

CRÍTICA
Nota
5
subtract-ded-sheeranEd Sheeran tanca el seu cicle de discs matemàtics amb "- (Subtract)" i la veritat el nom li ve com anell al dit, ja que tot i el molt sentimentalisme que té al darrere, els molts drames que ha viscut els darrers mesos, la...