En Miki és moltes coses, entre elles un dels components dels nostres amics Massaviu. Ara acaba de presentar “Videoclub” el seu primer projecte en solitari, on dona un toc personal, tant en les lletres com amb les melodies, treballades amb Galgo Lento (que sempre dóna un punt de qualitat a tot el que fa).

El disc és molt rodó, també molt honest i d’això n’hem volgut parlar amb ell. La presentació tindrà lloc el 22 de maig a l’Heliogàbal de Barcelona i serà una bona oportunitat de veure com gaudeix sobre l’escenari. I és que una de les grans qualitats que té és que és una bèstia escènica.

Ens ha explicat que té moltes més cançons per publicar, que aniran veient la llum al llarg d’aquest any.

- Publicitat -

A l’entrevista estava tan còmode que només li ha faltat apropar-se més el micròfon a la boca per poder-lo escoltar bé. Però com passa amb el disc, s’ha d’escoltar bé.