Blaumut han presentat aquest vespre el videoclip de la primera cançó que forma part del seu nou disc, el sisè de la seva carrera titulat “Abisme”, que es publicarà el 26 d’abril en dues parts, una primera formada per 5 temes -entre elles aquesta “Camises de palmeres”- i 5 més per octubre d’aquest mateix any.

Segons han explicat ells mateixos durant l’acte, “Abisme” es “Un disc que explora el concepte d’enfrontar-se a allò que desconeixem des del punt de vista de la curiositat i la intuïció, deixant al descobert tot el que ens genera i ens remou aquest procés”.

“El disc es publicarà en dos capítols. El primer capítol s’editarà únicament en format digital, i no serà fins a la sortida del segon capítol que es podrà adquirir el disc íntegre en format físic (CD i vinil).
Aquesta idea sorgeix del fet que Blaumut vol donar importància a cadascuna de les
peces que integren el disc, dosificant-les i donant-los l’espai necessari perquè puguin
respirar, créixer, i puguem descobrir les capes, les profunditats i el particular abisme de
cada cançó.

- Publicitat -

El videoclip l’ha dirigit Marta Pérez i Verge de la productora “Murmuri” i s’ha rodat entre Arenys de Mar i el Delta de l’Ebre.

Abans de l’estrena del videoclip hem parlat amb tres dels seus components, de tot i això i de la vida.