La Ludwig Band acaben de publicar “Gràcies per venir”, el seu tercer àlbum. Hem parlat amb Quim Carandell (cantant i lletrista) i Pau Esteve (teclat) sobre aquesta nova etapa, els seus referents i el seu procés de creació. Ens han explicat que “Gràcies per venir” ha tingut una molt bona rebuda i ha sigut el 15è vinil més venut a tot l’Estat.

Aquest nou treball està molt inspirat en Bruce Springsteen, i Pau Esteve afirma que les seves influències són les 3 “b”: Bruce, Bob (Dylan) i Beatles. Qui sap si el pròxim àlbum hi trobarem tocs del grup anglès. De moment, ara estan centrats en Springsteen i han comentat que, fins i tot, van intentar ser els seus teloners quan va venir a Barcelona el passat abril.

Pel que fa al seu procés de creació, Carandell és qui “ven” les cançons a la resta del grup, i entre tots les musiquen. El cantant i lletrista del grup confessa que li agrada molt explicar històries a les cançons, tot i que tampoc vol ser un poeta.

- Publicitat -

També hem aprofitat per parlar del seu merchandising i hem comentat si els ingressos de la música són suficients per viure. Tot i que ara no és la millor època, aviat vindran més concerts. De moment els podreu veure a la Sala Clap de Mataró i, a final de mes, a Manacor.