Els Oxigen són una colla de joves que fa anys que els hi seguim la pista, perquè tot i la seva joventut (16-17 anys) es veu la preparació musical que tenen i que no són una banda més d’adolescents amb ganes de triomfar. Tenen gràcia, tenen cultura musical i una bona posada en escena.

Ara presenten el seu primer disc “No fa tant“, format per 7 temes creats per tot el grup, que serveix per començar una nova era després d’haver començat amb les versions (com tants d’altres grups).

Hem conegut històries o “cositas” que van passar mentre gravaven el disc, també ens han explicat que tenen un bon grapat de concerts aquest estiu, dels quals ens han avançat que aniran combinant els temes propis amb les versions, però que la seva intenció en el futur és poder interpretar només cançons d’Oxigen.

- Publicitat -