Foto: @yan_visuals

Després de dos anys recorrent els escenaris amb més de 40 concerts, Oxigen prepara l’estrena del seu primer disc. La banda està formada per joves de 16 i 17 anys que tenen una gran passió: la música!

Volen representar els joves en la música catalana, explicant a les seves cançons el dia a dia de la gent de la seva edat. En els seus concerts podem gaudir d’un directe enèrgic amb cançons amb molt de ritme i d’altres amb un toc més nostàlgic, combinant temes propis i algunes versions.

La banda estrena el seu primer senzill ’43’, que fa vibrar amb la seva sonoritat festiva i la seva lletra desenfadada. La cançó ens parla d’una nit plena de promeses, on els problemes no tenen lloc i només volem gaudir del moment. Els ritmes electrònics ens fan ballar mentre la lletra ens recorda les nits d’estiu que vivim cada any, amb els amics i amigues. Amb 43, el grup trenca amb l’estil que havia tingut fins al moment, obrint les portes a l’electrònica, però conservant l’essència orgànica que els caracteritza. Incorpora per primer cop una secció de vents que interpreta una frase molt ballable que se’t queda dins del cap.

- Publicitat -