Oxigen estrenen ‘Sorra i Sal’ on narren una nit de Sant Joan en la que el protagonista viu un seguit d’experiències que recorda vagament l’endemà. El matí següent, es llevarà estirat a la platja enlluernat pel sol radiant i amb un ressaca de ca l’ample. Incapaç d’incorporar-se, farà l’esforç de recordar la glòria viscuda la nit anterior.

La cançó porta un ritme molt ballable, amb un estil únic dins l’àlbum, mesclant elements de salsa i rumba, i amb tints característics de les havaneres.

La cançó és introduïda per una línia de piano salsera seguida per uns vents que en el pont es llueixen amb una frase festiva tocada a l’uníson. Al final, hi ha una parada que ens transporta a l’escenari que proposa la lletra (cantat per en Guillem Solé de Buhos) i que condueix a una tornada final plena d’energia.

- Publicitat -