En Guillem Ramisa ha presentat fa molt poc dues cançons en un format molt interessant. Ho ha fet unint-se amb El xocolater de Taradell, on han creat unes caixes amb quatre trufes úniques i creades per l’ocasió. Les cançons estan inspirades en aquestes dues cançons ‘L’arbre plein de fleurs’ i ‘Cami trencat‘.

A les caixes hi ha un codi QR on pots escoltar i descarregar les dues peces.

N’hem volgut parlar amb en Guillem i evidentment hem volgut tastar en directe les trufes, per veure si ens transportava a les dues cançons que ha presentat.

- Publicitat -

Ens ha explicat com va sorgir aquesta idea, també ens ha explicat que l’any vinent traurà nou disc o dels concerts que farà abans no acabi l’any. També hi hagut alguns moments de tensió, que sempre van bé per fer les entrevistes més vives i distretes.