Guillem Ramisa publica aquest 23 d’abril “D’on ve la sort?”, una cançó deliciosa que parla de totes les coses que, tot i no ser visibles ni evidents, ens acaben marcant la vida. Una cançó, doncs, que parla de les experiències que vivim i que ens queden a dins. Ramisa s’hi pregunta d’on ve i a on van emocions com la tristesa, l’alegria i, en especial, l’amor.

“D’on ve la sort?” és una cançó d’amor reposada i emotiva, motiu pel qual el cantant osonenc ha escollit la data de la diada de Sant Jordi per a publicar-la. Escoltar-la és viatjar en l’atmosfera intimista, orgànica i bonica de la música de Guillem Ramisa, que agradarà a les persones que gaudeixen amb la música de Tom Waits, Leonard Cohen, Nick Cave o Joan Baez.

Tot i les aparences, “D’on ve la sort?” no neix del clàssic locus amoenus romàntic. La primera llavor va sorgir durant el primer confinament, quan s’ensorrava tota la feina que havia fet pel seu darrer disc Ens enfilarem enlaire, una col·lecció de cançons sublims i atemporals que cal escoltar.

- Publicitat -

La nova cançó s’acompanya d’un videoclip protagonitzat pels ballarins Àngel Duran i Paula Roqué, que mostra en un espai íntim, com la vida ens porta gent ens apropa, ens separa, ens torna a apropar… i com mentrestant ens anem fent preguntes que no tenen resposta. La posició al llit representa els diferents moments en una relació. I el propi llit, esclar, la intimitat. Finalment, quan s’acaben les preguntes, s’obre tot un horitzó pel que ens movem en llibertat i per fi, ballant en harmonia.

A la direcció del videoclip hi trobem Pep Duran, conegut en el món audiovisual per altres projectes com “Brico Heroes” o “Natura Sàvia”.