Aquest setembre Guillem Ramisa publicarà un parell de cançons noves, d’una forma molt especial. Juntament amb El Xocolater de Taradell han preparat unes caixes que uniran música i gastronomia. i ho faré d’una manera fantàstica.

Es tracta d’una caixa amb quatre trufes úniques, creades de forma artesanal per El Xocolater de Taradell i inspirades en cada cançó. A les caixes hi haurà un codi QR on es podran escoltar i descarregar les cançons.

Les cançons seran ‘L’arbre plein de fleurs‘ -la versió en francès de L’arbre ple de flors-, gravada juntament amb la cantant belga Emilie Debacker. I per l’altra, ‘Camí trencat’ en una versió totalment diferent, tocada a ritme de reggae i ska-clàssic.

- Publicitat -

Les cançons es publicaran a les plataformes digitals el 9 i el 12 de setembre respectivament, però les caixes es podran adquirir uns dies abans.

Les caixes de trufes es podran adquirir a la botiga d’El Xocolater de Taradell (Pg. Domènec Sert, 38, Taradell) o a la botiga online de Guillem Ramisa, on ja es pot fer la pre-venda. També se’n podran adquirir als concerts que faci el músic.

TRUFES

A la Caixa de Camí trencat hi trobareu:
– Dues trufes de caramel salat, xocolata negra (70%) i pasta de cacau trossejada.
– Dues trufes de xocolata amb llet i fruita de la passió, acabades amb xocolata blanca.

A la Caixa de L’arbre plein de fleurs hi trobareu:
– Quatre trufes de xocolata negra (70%) i llima, acabades amb xocolata blanca.