Joan Masdéu és una d’aquelles persones que ens agrada trobar i parlar. És un artista que fa una colla d’anys que fa música, que ofereix directes i ara acaba de presentar el seu cinquè disc en solitari “Els dies que vindran“, una col·lecció de vuit cançons, amb les quals ens ha deixat molt bones sensacions.

Hi ha ganes de cançons optimistes i d’això n’hem volgut parlar amb el reusenc, que també ens ha explicat com va anar el concert de presentació i tot el que vindrà, tot i que com ell mateix ha dit “Els dies que vindran no sabem si seran bons o dolents perquè ningú els ha vist“.

També hem volgut parlar dels 30 anys de Whiskyn’s, tot i que ja ens ha dit que no està previst fer res, ja que fa 3 anys ja va fer un disc molt especial i una gira. Això sí, ens ha avançat que els que vagin als seus directes podran escoltar una de les peces més aclamades del grup.

- Publicitat -

EL TEST DE PRIMERA FILA