Foto: Martí Esgleyes

Aquest divendres Blaumut van iniciar a Girona la seva gira de presentació del disc “Olímpica i Primavera“, a l’Auditori de la capital del gironès i durant la programació del Festival Strenes.

El grup va omplir pràcticament tot el recinte, d’un públic que va poder gaudir de totes les cançons del disc, però també de clàssics del grup com ‘Ara, aquí present’, ‘Bicicletes’, ’21 botons’, Pa amb oli i sal’ o ‘El primer arbre del bosc’, que va servir per cloure la vetllada.

Vam poder parlar amb en Xavi i en Vasil, uns minuts instants que obrissin les portes de l’Auditori i vam tenir temps de tractar temes com la barba d’en Vasil, la veu en off de l’Auditori, els singles o una idea per un futur concert.

- Publicitat -

També podreu veure una selecció de fotos que vam fer durant el concert.